Публічна бібліотека ім. Леоніда Новиченка Неділя, 12.05.2024, 11:37
Меню сайту:
Ми на інших сайтах
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рейтинг@Mail.ru
Головна » Архів матеріалів

      З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в центральній районній бібліотеці ім.Л.Новиченка відбулися святкові урочистості, куди були запрошені працівники комунального закладу «Липоводолинська централізована бібліотечна система» Липоводолинської районної ради.  На свято завітали: Володимир  Грицай -  заступник голови Липоводолинської районної державної адміністрації, Віктор Литвиненко – голова районної ради, Любов Дикань – завідувач сектору культури райдержадміністрації, Сергій Нищета – селищний голова, які привітали присутніх бібліотекарів та побажали їм творчої наснаги, довголіття та мирного неба  в Україні.

      За багаторічну сумлінну і плідну  працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особ ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Світлана | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

    Україна – своєрідний феномен: одночасно древня і юна, славнозвісна і маловідома. Були важкі часи бездержавності, коли наша славнозвісна земля входила до складу інших держав. Та на всіх історичних перехрестях, як власну душу, як нетлінний скарб, ми плекали рідну мову, власну культуру і звичаї. Ми вберегли свої найкращі риси: волелюбність, працьовитість, щедрість і відповідальність.  І це унікальний випадок в історії людства. Тому вже в наші дні, здобувши незалежність, сучасна Україна за 25 років посіла гідне місце у світовій геополітиці. Отже, є сподівання, що її подальша доля буде щасливішою.

    На території парку Козацький в рамках святкування 25-ї річниці Незалежності України працівниками Липово ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: Світлана | Дата: 30.08.2016 | Коментарі (0)

    Прийшло літо – пора відпусток та шкільних канікул, а значить відпочинку. Працівники ЦРБ ім..Л.Новиченка поставили перед собою мету – не розлучати своїх читачів з книгою. Щоб її реалізувати – запропонували відпочиваючим профільного спортивно-оздоровчого табору Липоводолинської ДЮСШ «Барса» (в.о.директора Сай О.П.) з денним перебуванням нову послугу «Бібліотечна галявина». Школярі переглянули цікаві, ілюстровані журнали та книги. А конкурси, ігри, вікторини дозволили зробити зустріч не тільки цікавою а ще й корисною.

... Читати далі »

Переглядів: 590 | Додав: Світлана | Дата: 01.07.2016 | Коментарі (0)

    На виконання розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації «Про проведення єдиних інформаційних днів в області» 29 червня в читальному залі центральної районної бібліотеки ім..Л.Новиченка відбувся інформаційний день на тему «Конституційні права, свободи та обов’язки людини і громадянина». На заході були присутні працівники центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей. Провідний бібліограф ЦРБ Гуржій Н.М. ознайомила слухачів з правами та обов’язками громадян України, що закріплені у відповідних законодавчих актах.

 

Переглядів: 517 | Додав: Світлана | Дата: 29.06.2016 | Коментарі (0)

    Під час святкування Дня селища 19 червня 2016 року в парку «Козацький» працівниками ЦРБ ім..Л.Новиченка організована виставка-конкурс «Мій улюблений куточок Липової Долини». В конкурсі (який був заздалегідь оголошений) взяли участь як дорослі: Сергій Педенко, Діана Борисенко, Марина Нестеренко, Людмила Купко, Людмила Бойко, так і діти: Анастасія Лукіна, Аліна Кучерявенко, Аня Фесун, Лілія Сліпченко, Каріна Бурик. Милували око чудові пейзажі та краєвиди, вулиці, новозбудована церква… Жителі селища та гості свята з великим задоволенням та цікавістю переглядали виставку. Багато позитивних відгуків та щирих слів подяки лунали в адресу організаторів та учасників виставки-конкурсу. Журі, яке очолила викладач ДШМ Людмила Купко, визначило переможців. Кращими серед дорослих визнано малюнки М.Нестеренко (техніка масло), Д.Борисенко (тех ... Читати далі »

Переглядів: 677 | Додав: Світлана | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)

    В рамках заходів на честь Року англійської мови в Україні до Інтернет-центру  Липоводолинської центральної районної бібліотеки ім.Л.Новиченка завітали учні Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, які оздоровлюються у мовному таборі «Rainbow».

    Провідний бібліотекар відділу інформаційних технологій ЦРБ ім. Л.М.Новиченка Тимошенко С.О запропонувала учням серію Disney Magic English, яка дає можливість  вивчати англійську мову розважаючись. Вчити мову дітям допомагали герої мультфільмів Disney. Переглядаючи  відео учні дізналися історію їх пригод, як називають улюблених персонажів англійською. Діти розширили знання про диких тварин, вивчили слова і вирази пов'язані зі з ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: Світлана | Дата: 10.06.2016 | Коментарі (0)

   

      Дарунки книг бібліотекам – це давня форма доброчинності та один з джерел поповнення фондів книгозбірень. Нещодавно КЗ «Липоводолинська ЦБС» отримала вагомий подарунок: документально-художнє видання «Футбольні історії Липоводолинщини», автором якого є  житель смт.Липова Долина Микола Клюс, який на сьогодні є тренером футбольних команд «Альянс» та «Молодь. Альянс». Ця книга не лише про футбол, вона відображає спортивну тематику життя Липоводолинського району, де можна познайомитися з іграми футбольного осередку кожного населеного  пункту. Для основної маси чи ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: Світлана | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

    Під такою назвою районною дитячою бібліотекою було проведено виїзний районний семінар по роботі з дітьми на базі Лучанської сільської бібліотеки, так як за підсумками роботи 2015 року вона визнана кращою бібліотекою року.

    Відкрила семінар Світлана Лисенко – директор КЗ «Липоводолинська централізована бібліотечна система». Бібліотекар Лучанської сільської бібліотеки-філії Наталія Сімбердієва презентувала свою бібліотеку, розповіла, що вона працює в тісній співпраці з сільським будинком культури, загальноосвітньою школою, дитячим садком, проводить значну роботу по залученню користувачів-дітей до бібліотеки, до читання, проводить масо ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Світлана | Дата: 21.05.2016 | Коментарі (0)

    Враховуючи стратегічний курс на європейську інтеграцію в Україні 21 травня відзначатиметься День Європи. Цій даті була присвячена інтернет-мандрівка «Цікаві факти про країни Європейського Союзу», яку підготувала і провела провідний бібліотекар відділу інформаційних технологій ЦРБ ім. Л.М.Новиченка Тимошенко С.О.,  для учнів 9-х класів місцевої школи.

   Учні мали змогу здійснити  віртуальну подорож державами Європейського Союзу. Учасники заходу дізналися багато цікавого про географічні особливості, природу, історію, економіку та культуру європейських держав. Здійснили захоплюючу подорож до таких  всесвітньо відомих центрів європ ... Читати далі »

Переглядів: 1408 | Додав: Світлана | Дата: 19.05.2016 | Коментарі (0)

Ніхто не забутий…

На попіл ніхто не згорів!
Солдатські портрети на вишитих крилах пливуть…
І доки є пам’ять в людей і серцях в матерів,
Доти й сини, що спіткнулись об кулі, живуть… 

    ХХІ століття. Усе далі й далі відходять грізні роки Другої світової війни. Але кожного року 9 травня ми відзначаємо День перемоги над нацизмом в Другій світовій війні, і ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг  у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.

    З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’ят ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Світлана | Дата: 07.05.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 42 »
Пошук
Корисні сайти
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024
uCoz