Публічна бібліотека ім. Леоніда Новиченка Четвер, 28.03.2024, 16:41
Меню сайту:
Ми на інших сайтах
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рейтинг@Mail.ru
Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек
10:12
Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

      З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в центральній районній бібліотеці ім.Л.Новиченка відбулися святкові урочистості, куди були запрошені працівники комунального закладу «Липоводолинська централізована бібліотечна система» Липоводолинської районної ради.  На свято завітали: Володимир  Грицай -  заступник голови Липоводолинської районної державної адміністрації, Віктор Литвиненко – голова районної ради, Любов Дикань – завідувач сектору культури райдержадміністрації, Сергій Нищета – селищний голова, які привітали присутніх бібліотекарів та побажали їм творчої наснаги, довголіття та мирного неба  в Україні.

      За багаторічну сумлінну і плідну  працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у справу просвітництва, активну громадську діяльність  грамотами районної державної адміністрації нагороджені: Лідія Сітак – редактор І категорії центральної районної бібліотеки ім.Л.Новиченка та Світлана Коновал – бібліотекар І категорії Яганівської сільської бібліотеки; районної ради – Світлана Кравець – бібліотекар І категорії Берестівської сільської бібліотеки та Лідія Мостова – методист І категорії по роботі з дітьми районної дитячої бібліотеки; управління культури і туризму Сумської  обласної державної адміністрації – Валентина Мельник  - завідувач методико-бібліографічного відділу центральної районної бібліотеки ім.Л.Новиченка; сектору культури районної державної адміністрації – Любов Фіненко, бібліотекар Подільківської сільської бібліотеки.

      Всіх бібліотечних працівників привітала зі святом Світлана Лисенко – директор КЗ «Липоводолинська централізована бібліотечна система», яка  відзначила, що сьогоднішнє свято не лише свято бібліотекарів, це свято наших читачів, всіх тих, хто прищеплює любов до книги, до читання та подякувала за роботу всім присутнім. Завдячуючи допомозі сільських голів, справжні храми духовності створили в цьому році бібліотекарі Подільківської, Берестівської, Беївської, Лучанської та Синівської сільських бібліотек. Світлана Анатоліївна також висловила подяку районній державній адміністрації, районній раді, сектору культури, селищному та сільським головам за підтримку, допомогу та розуміння бібліотечної роботи.

    Другий рік поспіль проводиться  районний конкурс «Краща бібліотека року». В 2016 році переможцем даного конкурсу визнана Байрацька сільська бібліотека (Світлана Самілик). Голова журі,  завідувач сектору культури Любов Дикань вручила Світлані Михайлівні диплом та перехідну відзнаку.

    На святковій нараді підведено підсумки районного конкурсу «Краща композиція з книгою», оголошеного з початку року. Кращими  в номінації «креатив задуму» визнані  роботи Капустинської, Калінінської, Яснопільщанської та Подільківської сільських бібліотек; в номінації «оригінальність оформлення»  -  Синівської, Калінінської,  Капустинської та районної дитячої бібліотеки; в номінації «глядацькі симпатії» - колективи районної дитячої бібліотеки та відділу обслуговування центральної районної бібліотеки ім.Л.Новиченка, які відзначені дипломами КЗ «Липоводолинська централізована бібліотечна система».

    Святкового настрою додали номери художньої  самодіяльності у виконанні бібліотечних працівників.

 

 

Переглядів: 453 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Корисні сайти
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024
uCoz