Публічна бібліотека ім. Леоніда Новиченка Четвер, 18.04.2024, 22:29
Меню сайту:
Ми на інших сайтах
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рейтинг@Mail.ru
Головна » 2015 » Листопад » 20 » Семінар бібліотечних працівників
15:54
Семінар бібліотечних працівників

    Метою патріотичного виховання є становлення громадянина - патріота України, готового самовіддано розбудовувати її як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу, забезпечувати її національну безпеку, знати свої права і обов’язки, цивілізовано відстоювати їх, сприяти єднанню українського народу, громадянському миру і злагоді в суспільстві.

    Саме цій темі приурочений районний семінар бібліотечних працівників проведений на базі центральної районної бібліотеки ім.Л.Новиченка. Відкрила семінар директор Світлана Лисенко, яка акцентувала увагу присутніх на тому, що зусилля бібліотекарів сьогодні повинні бути спрямовані на утвердження в державі патріотизму, національної гідності, готовності відстоювати інтереси держави.

    Завідуюча методико-бібліографічним відділом ЦРБ Валентина Мельник ознайомила бібліотечних працівників району з формами і методами бібліотечної роботи по героїко-патріотичному вихованню, та презентувала літературну збірку «Ми сильні духом – українські люди», в якій зібрані вірші місцевих поетів про події на сході України та учасників АТО.

    Змістовними були виступи заступника директора ЦБС по роботі з дітьми Світлани Худолій та провідного бібліографа ЦРБ Надії Гуржій.

   Присутні на семінарі мали можливість переглянути мультимедійні презентації з досвіду роботи своїх колег (Яганівська, Берестівська, Лучанська та Синівська сільські бібліотеки) по героїко-патріотичному вихованню. Завідуюча відділом обслуговування Валентина Ткач провела презентацію бібліотечної виставки «Ви наші герої», яка розгорнута в читальному залі ЦРБ ім. Л.М.Новиченка.

   Заключним акордом семінарського заняття став майстер-клас по виготовленню червоного маку, який являється символом українського народу в своїй боротьбі за незалежність. Провела його завідуюча Синівським філіалом Валентина Костян.

   На завершення семінару Світлана Лисенко ознайомила присутніх зі змінами до «Положення про проведення районного конкурсу читців-шанувальників рідної мови «Рідне слово поєднало серія»», який в цьому році присвячений пам’яті героїв Майдану та захисникам Вітчизни. 

Переглядів: 466 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Корисні сайти
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024
uCoz