Публічна бібліотека ім. Леоніда Новиченка П`ятниця, 26.04.2024, 14:34
Меню сайту:
Ми на інших сайтах
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рейтинг@Mail.ru
Головна » 2017 » Березень » 13 » Літературно-мистецька вітальня «Лиш для любові ватро жити, лиш про любов сьогодні всі слова»
09:48
Літературно-мистецька вітальня «Лиш для любові ватро жити, лиш про любов сьогодні всі слова»

     Засвітило весняне сонце… З-під снігу пробиваються перші пагінці свіжої зелені… Ранкова роса… Краплини дощу на сонці… Перше кохання… Все це викликає в нас захоплення і незвичні відчуття. Для особливо романтичних і обдарованих людей, це стимул для написання поетичних творів.

     Уже традиційно мистецтво слова об'єднало поетичні таланти на засіданні літературно-мистецької вітальні «Гостини для душі», присвяченого темі весни, поезії, кохання, що відбулося в читальному залі центральної районної бібліотеки ім.Л.Новиченка, зібравши любителів і шанувальників красного слова.

     Поезія… Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність. Наша Липоводолинщина має багато талановитих, обдарованих, щедрих на любов людей: Катерина Сенченко, Володимир Міщенко, Валентина Касьяненко, Володимир Головко, Наталія Луценко, Софія Валюх, Галина Голубкова… Саме ці творці поетичного слова були гостями літературної студії, вони зворушливо, щиро і просто читали свої власні віршовані перлини, вільно спілкувалися та обмінювались думками, надзвичайно корисними і важливими порадами. Присутні щиро аплодували аматорам.

    Гості вітальні були зачаровані подружжям Миколи та Христини Марюхи з села Беєво. Микола Іванович є автором багатьох віршів та гуморесок, а Христина Михайлівна виконує пісні на слова її чоловіка. ЇЇ чудовий голос заполонив серця учасників заходу та розчулив присутніх до сліз. Романтична поезія тісно переплелася з піснею у виконанні солістів комунального закладу «Липоводолинський районний будинок культури».

    В невимушеній атмосфері швидко промайнув час. Засідання відбулося у традиційній для вітальні манері: душевна розмова, гумор, сміх та маса позитивних емоцій.

 

Переглядів: 629 | Додав: Наташа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Корисні сайти
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024
uCoz