Публічна бібліотека ім. Леоніда Новиченка Четвер, 25.04.2024, 05:22
Меню сайту:
Ми на інших сайтах
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рейтинг@Mail.ru
Головна » 2019 » Жовтень » 2 » Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек
11:10
Урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

       27 вересня в центральній районній бібліотеці ім. Леоніда Новиченка відбулися урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

    В святково прикрашеному читальному залі бібліотеки зібралися всі працівники комунального закладу. На свято завітали керівники району: Іван Яременко – голова Липовоолинської районної державної адміністрації та Віктор Литвиненко – голова районної ради, Сергій Нищета – голова Липоводолинської селищної ради та Любов Дикань – начальник відділу культури і туризму.

    Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного – наголосив у своєму виступу Іван Яременко та нагородив спільною грамотою РДА та районної ради бібліотекаря Синівської сільської бібліотеки Тетяну Авраменко та завідувачку відділу центральної районної бібліотеки ім. Л.Новиченка Таїсію Лукіну.

    Голова районної ради Віктор Литвиненко привітав всіх присутніх зі святом та відзначив Грамотами за багаторічну сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи провідного бібліотекаря районної дитячої бібліотеки Ганну Дяченко та завідувачку Синівською сільською бібліотекою Валентину Костян.

    Вітав бібліотекарів голова Липоводолинської селищної ради Сергій Нищета та нагородив Грамотами працівників центральної районної бібліотеки Ларису Лисенко та Яну Ткаченко, бібліотекаря Семенівської сільської бібліотеки Людмилу Панову. Любов Дикань привітала присутніх та подякувала бібліотекарям за сумлінну працю, нагородила Грамотами управління культури Коновал Світлану та Фіненко Любов за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток бібліотечної справи. Грамотами відділу культури і туризму нагороджені Кубрак Алла, Сітак Лідія та Супрун Юлія. Директор комунального закладу «Липоводолинська централізована бібліотечна система» Світлана Лисенко відзначила кращих читачів центральної районної бібліотеки імені Леоніда Новиченка: Самілик Г.Н., Пося В.М., Крупську О.В., Васюхна А.П., Музику Л.М., Приходько С.І., Ващенко С.О., Михалевич Т.В., вручила дипломи та подарунки.

 

Переглядів: 337 | Додав: Наташа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Корисні сайти
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024
uCoz