Публічна бібліотека ім. Леоніда Новиченка П`ятниця, 29.03.2024, 14:59
Меню сайту:
Ми на інших сайтах
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рейтинг@Mail.ru
Головна » 2018 » Липень » 5 » Презентація книги
10:20
Презентація книги

 

    Поезія – це річ, в першу чергу, особистісна, інтимна. Коли ми розкриваємо книгу і поринаємо у світ художнього слова, такі поняття, як стилі, напрями, види і жанри зникають. Ми оцінюємо поезію власними внутрішніми критеріями: нам подобається вірш або ні, нас зворушують поетичні рядки або ми залишаємося до них байдужими. Коли ми читаємо поезію, що припала нам до душі, то мимоволі стаємо її співавтором – у цьому і полягає велика сила і могутність поетичного слова.

  В черговий раз в стінах Липоводолинської центральної районної бібліотеки ім. Л.М. Новиченка відбулося засідання літературно-мистецької вітальні «Гостини для душі». До читальної зали завітали шановані гості Олександр Кльоп – заступник голови районної ради, Любов Дикань – начальник відділу культури і туризму, Наталія Шутько – редактор районної газети «Наш край», члени літературної студії ім. Швіндіна на чолі з головою – Надією Ралко та шанувальники поезії. На всіх чекала зустріч з поетом, прозаїком, перекладачем, членом Спілки журналістів України та Спілки письменників України, лауреатом численних літературних премій і конкурсів, заслуженого діяча мистецтв України, президента Благодійного фонду газети «День» - Миколою Гриценком.

    Поет презентував свою десяту, ювілейну збірку «Лови Love», яка є продовженням лінії класичного любовного вірша, розпочату Дмитром Павличком у збірці «Таємниця твого обличчя» - перлині інтимної поетичної лірики. Назва книги співзвучна з її змістом, 15 поезій перекладено англійською мовою, містить ілюстрації картин відомої сумської художниці Ірини Проценко. Всі присутні з великим задоволенням слухали розповідь поета про створення та написання збірки, доповнення цього стало декламування віршів у виконанні самого автора та працівників бібліотеки, мелодійно звучали пісні про кохання у виконанні працівників комунального закладу «Липоводолинський районний будинок культури».

    На закінчення зустрічі Микола Гриценко подарував центральній районній бібліотеці ім. Л.М. Новиченка свою збірку з підписом автора.

 

 

Переглядів: 463 | Додав: Наташа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Корисні сайти
Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024
uCoz