Публічна бібліотека ім. Леоніда Новиченка П`ятниця, 29.03.2024, 19:03
Меню сайту:
Ми на інших сайтах
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рейтинг@Mail.ru
Головна » 2020 » Квітень » 6 » Нові надходження
15:36
Нові надходження

Шановні користувачі!

Пропонуємо ознайомитись із новими книгами краєзнавчої тематики, які надійшли до Липоводолинської публічної бібліотеки ім. Леоніда Новиченка в 2020 році.

 

           Сумщина олімпійська: «Citius, Altius, Fortius»

До книги, що продовжує серію про видатних олімпійців Сумщини, входять 18 біографій-розповідей про спортсменів, які принесли світову славу Слобожанському краю під олімпійськими та паралімпійськими знаменами.

А саме: Володимир Куц, Володимир Голубничий, Олександр Шапаренко, Олена Петрова, Віта та Валя Семеренки, Михайло Фоменко,  Тарас Шелестюк, Лілія Вайгіна-Єфремова, Леонід Жаботинський, Михайло Маміашвілі, Олександр Кириченко, Олександр Феденко, Олександр Сорокалєт, Микола Смага та Євген Івченко.

Різножанровість, увага до цікавих деталей у життєвих і спортивних долях чемпіонів роблять видання захопливим і пізнавальним для різних категорій читачів.

 

 

 

Слобожанщина: альманах літераторів Сумщини

Цей альманах письменників-краян присвячений 80-річчю утворення

Сумської області.

Світлини з історичних архівів, поезія та проза авторів із Сумщини – письменників-спілчан. а також членів різноманітних літературних студій регіону, обдарованої шкільної молоді – так чи інакше приурочені цій урочистій і визначній даті, етапам розвитку в нашім краї економіки, політики та культури. їх особливостям Видання містить статті, присвячені ювілейним датам життя Остапа Вишні, Пантелеймона Куліша, творчості братів Бурлюків тощо.

Розрахований на широке коло читачів-шанувальників художньої літератури, краєзнавців, земляків, яким не байдужа доля рідного краю.

 

 

 

 

Срібне коло Місяця

«Срібне коло Місяця» - перша книга трилогії, філо­софсько-лірична драма, яка писалася Людмилою Ромен протягом 10 років. Ця книга – про філософію і святість родини, подружніх почуттів, вірності, про СИЛУ любові і кохання, про святість материнства і батьківства, про взаємостосунки у родині, які ВОНИ мають БУТИ за гар­монійними Законами Всесвіту, серця і духу, яких автор прагла і бачила саме такими...

Ця книга про УКРАЇНСЬКУ РОДИНУ, виплекану в народних традиціях.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сумська область: 1939-2019рр. Економіка і суспільство

Цю книгу автор Михайло Макаренко підготував до 80-річчя Сумської області. У ній подано матеріали досліджень основних показників виробництва базових галузей нашого регіону від часу його утворення - з 10 січня 1939 року і дотепер.

Книга розрахована на широке коло читачів.

 

 

 

 

 

 

 

 

На гойдалках планиди

Оповідання нової книги сучасного письменника Петра Нестеренка «На гойдалках планиди» відзначаються творчою манерою, глибиною народної душі, чистотою рідної мови. В них зокрема порушується важлива проблема виховання підростаючого покоління, цікавий погляд автора на формування патріотизму, з життєвою мудрістю він дивиться на непрості відносини одвічного - «батьків і дітей». Кожна ситуація виписана філігранно, враховуючи нюанси людських відносин і того часу, про який він пише. Ці твори ще раз стверджують істину, що головною силою прогресу, незважаючи на негаразди в нашому складному житті, є Людина та її прагнення осягнути вічну загадку буття, свою планиду.

 

Переглядів: 264 | Додав: Наташа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Корисні сайти
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Вхід на сайт
Copyright MyCorp © 2024
uCoz